sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Avokadokastike

1 valkosipulinkynsi
1/2 chiliä
1 limetti
2 kypsää avokadoa
suolaa
mustapippuria
1/2 dl oliiviöljyä
kourallinen basilikaa
kourallinen lehtipersiljaa
30g (1dl) raastettua pecorino-juustoa
30g (1dl) raastettua parmesaania

400 - 500 g spagettia

Tee kastike suoraan kulhoon, jossa tarjoilet sen. Pilko valkosipuli ja chili, purista sekaan limetin mehu. Kuutioi avokado ja sekoita seokseen. Lisää mausteet, öljy ja juustot, varmista suola.
Keitä spagetti al dente. Ota talteen n. 1 dl keitinlientä. Lisää lopuksi keitinliemi kastikkeen sekaan, sekoita spagetin kanssa.
Laita vielä päälle juustoraastetta. Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti